Personal Trainer Spijkenisse

Een Personal Trainer in Spijkenisse

Heb ik een personal trainer nodig? Dat is toch meer iets voor beroemdheden? Wel nee! Een personal trainer is voor iedereen en dus bereikbaarder dan je zelf denkt. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van een eigen trainer en schakelen er daarom één in om hun doel te behalen. Het is namelijk snel resultaat gegarandeerd!

Essentials Training in Spijkenisse biedt voor een ieder persoonlijke training aan. Of je nu al op leeftijd bent en graag fit wilt blijven, je spieren om medische redenen in beweging wilt houden of als je wilt gaan voor een optimale summer body.

Voordelen van personal training

Een personal trainer in Spijkenisse stelt samen met jou een trainingsprogramma op en dit is volledig afgestemd op jouw behoeftes en huidige situatie. Wij maken een realistisch plan, gericht op jouw persoonlijke doel!

  • Voedingsadvies & Schema
  • Altijd persoonlijke aandacht
  • Snel resultaat
  • Effectieve trainingsvormen
  • Uitdagende & motiverende oefeningen

Personal Coach

Wat het echt persoonlijk maakt is dat Kevin, eigenaar van Essentials Training, jou rondleid en samen met jou gaan kiezen of je door hem of zijn collega personal trainers binnen Essentials Training wordt gecoacht.

Gratis Intakegesprek

Een intakegesprek ziet er niet zo spannend uit. Naast een rondleiding zal je één op één met een personal trainer praten over je doelen en eventuele beschikbaarheid. Daarnaast zul je direct te horen krijgen hoeveel sessies er op basis van je doel verwacht zullen worden en kan je samen met je toekomstige personal trainer direct een eerste sessie inplannen. Vind je het achteraf niks, dan mag je altijd stoppen. Desondanks dat wij je toch zullen proberen te motiveren om je doel te behalen.

Wil je na de sessie zelfstandig fitnessen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt gebruik maken van de sportfaciliteiten van Essentials Training.